Üyelik

CAZ DERNEĞİ'NE ÜYELİK

Caz müziğinin varlığını ve gelişmesini desteklemek amacıyla kurulan Caz Derneği, caza gönül vermiş herkesi biraraya getirmeyi hedefliyor. Sizi de aramızda görmek, yola koyulduğumuz hedefe güç katacağınız inancıyla düşünce ve önerilerinizi paylaşmak istiyoruz.

Üyelik Avantajları

Caz Derneği üyesi olmak, sizin de katkınızla öncelikle cazın gelişimini desteklemek ayrıcalığını sunar. Üyelerimiz, derneğimizin ve diğer kuruluşların düzenlediği caz etkinliklerinden bilgi sahibi olur ve olası indirimlerden yararlanabilirler.

Üyelerimiz, müzik arşivinden ve kitaplığından yararlanır ve gelişmesine katkıda bulunabilir.

Caz Derneğine, 18 yaşını bitirmiş herkes başvurarak üye olabilir. Yabancı uyruklu kişilerin Emniyet Müdürlüğünden alınmış oturma belgesini göstermeleri gerekir.

Caz Derneği'ne üye olmak isteyenler aşağıdaki formu doldurup, iki fotoğrafla birlikte posta yoluyla gönderebilirler. Lisans ve Lisansüstü öğrenciler için aidat %50 indirime tabidir.

Caz Derneği'nin üyelik başvurunuzu onaylamasından sonra, üye aidatlarınızı formda belirtilen mobil aidat ya da banka hesap numarası seçenekleri ile ödeyebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için:
Selma Güçlü Çetin
Eti Mah. Toros Sokak No:25/B-17
Sıhhıye / Ankara

ÜYELİK FORMU (.pdf)

Not: Caz Derneği üyeliği yıllık 120 TL dir. Mobil Aidat ile yıllık aidatınızı 12 eşit taksitte ödeyebilirsiniz.