ACD

Sponsorluk Ve Destek

ULUSLARARASI ANKARA CAZ FESTİVALİ'NE SPONSOR OLUN!

Festivalimiz artık dünya festivalleri arasında yer almaktadır.

Önceki yıllarda festivalimize destek veren tüm kuruluşlara bir kez daha teşekkür ediyor, bu sene 18.sini gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Ankara Caz Festivali'de, sizin de desteğinizi yanımızda görmek, dünyayla caz müziğinin dilinde iletişim kurmak ve Ankara'ya seçkin bir festival kazandırmanın gurur ve heyecanını sizlerle paylaşmayı diliyoruz.

Sponsorluk kategorisine göre, kurumunuza sağlayacağımız hak ve ayrıcalıkları içeren sponsorluk dosyasının info@cazdernegi.org adresine e-posta göndererek; adresinize ya da e-posta adresinize gönderilmesini isteyebilirsiniz. Ayrıca önceki festivallere ait medya raporunu aşağıdaki bağlantılardan bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Uluslararası Ankara Caz Festivaline vereceğiniz destek ve Başkentimizin sanat yaşamına katacağınız renk için teşekkürler.

SPONSORLUK DOSYASI (.docx)

CAZ DERNEĞİ BURS FONU'NA KATKIDA BULUNUN!

Sevgili Cazseverler,

Caz Derneği Burs Fonu, başarılı müzik öğrencilerine destek olmak amacıyla oluşturulmuştur.

Bu amaçla, derneğimiz mali olanakları çerçevesinde, öğrenimini çağdaş ve evrensel müzik formları üzerine yapan ve caz ağırlıklı eğitim alan öğrencilere burs vermektedir. Bugüne dek 23 öğrenci derneğimiz burslarından faydalanmıştır.

Caz Derneği Burs Fonu, kaynaklarını, Uluslararası Ankara Caz Festivali bilet satış gelirlerinden, bağışlardan, düzenlenen yemeklerden, piyango çekilişlerinde satılan biletlerden ve rozet satışlarından sağlamaya çalışmaktadır.

Burs fonuna yapacağınız küçük bir bağış, öğrenciler için çok değerlidir. Yardımlarınızı bekliyoruz.
Caz Derneği Burs Fonu'na yapacağınız bağışlar için:

Banka Hesap Numaramız: IBAN:TR420006400000142410331833

DERNEĞİMİZE VE ETKİNLİKLERİMİZE DESTEK OLUN!

Değerli Cazseverler,

"Caz Derneğine nasıl destek olabilirim" diye düşünüyorsanız; İşte size ipuçları:

- Derneğimize üye olabilirsiniz.

- Etkinliklerimizin tanıtımında ve duyurulmasında yardımcı olabilirsiniz. Bunun için size göndereceğimiz afiş, poster, e-posta vb. duyuruları kendi çevrenize, çalıştığınız işyerine, birlikte çalıştığınız kurumlara, üyesi olduğunuz diğer sivil toplum kuruluşlarına, e-posta listelerinizde yer alan kişilere dağıtarak destek olabilirsiniz.

- Etkinliklerimize sponsor bulabilirsiniz.

- Etkinliklerde gönüllü olarak görev alabilir, ekibe yardımcı olabilirsiniz.

Destekleriniz Derneğimiz için çok değerli ve önemlidir. Vereceğiniz destek karşılıksız kalmayacak ve sizlere etkinlik olarak geri dönecektir.