Ödüller

ALDIĞIMIZ ÖDÜLLER

1. GORDION ACADEMY
Caz müziği ve Eğitimine verilen katkılardan dolayı 2002 yılında Gordion Academy tarafından Ankara Caz Derneğine bir plaket sunulmuştur.

2. ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ CAZ KLÜBÜ
Eskişehir Anadolu Üniversitesi 2-10. Amatör Caz Müzisyenleri Festivaline yapılan katkı ve verilen destek için AÜ Caz Kulübü Derneğimize teşekkür plaketi sunmuştur.

3. ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uluslararası Caz Günlerine, Ankara Caz Derneğinin vermiş olduğu destek için teşekkür plaketi sunulmuştur.

4. JAPONYA BÜYÜKELÇİLİĞİ
Japonya ve Türkiye arasındaki Diplomatik İlişkilerin 80.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Japan Jazz Unit/Tatsuya Nakamura Dörtlüsü, 3.Uluslararası Ankara Caz Festivaline katılarak konser vermiştir. Japonya Büyükelçiliği bu etkinlik anısına Ankara Caz Derneğine bir plaket sunmuştur.

5.AFYON CAZ FESTİVALİ
Afyon Caz Festivali, 10 yıl boyunca Ankara Caz Derneğinin vermiş olduğu destek için teşekkür plaketi sunulmuştur.