Konser Kerem Görsev Trio

Kerem Görsev                           p

Volkan Hürsever                      db

Ferit Odman                              d

1996 yılında Caz Derneği’nin ilk etkinliğinde verdikleri konserden bu yana üretmeye ve performanslarına devam eden Kerem Görsev Trio, festivalin 27. yılında, “Lost Ghost” ve “Meeting Point” albümlerinden parçalar ile açılış konserinde izleyicilerle buluşuyor. Konsere desteklerinden dolayı MAİS A.Ş.’ye ve konsere ev sahipliği yapan CP Ankara Hotel’e teşekkür ederiz.

Kerem Görsev’e kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman eşlik ediyor. Kerem Görsev, ilk albümünden bu yana trio için düzenlediği ağırlıklı olarak kendi bestelerinden oluşan repertuvarını Türkiye’nin en iyi sanatçılarından olan Volkan Hürsever ve Ferit Odman ile yeniden yorumluyor.

Dinamik performansları ve yüksek enerjileri, unutulmaz bir caz gecesi yaşatıyor. Caz Derneği’nin düzenlediği birçok uluslararası festivalde yer alan Kerem Görsev Trio, Marciac, Umbria, Pescara, Bologna, Vilnius, Liviv, Makedonya, İslamabad, Bakü gibi uluslararası tanınan caz festivalleri ile New York, Londra, Kopenhag, Muenster, Coesfeld, Hamburg, Köln, Stuttgart, İslamabad ve daha birçok yerde konser ve organizasyonlarda sahne alarak dünya çapında müzik severlerle buluşuyor. Görsev’in araştırmacı ve yayıncı kişiliği sayesinde 1997 yılından bu yana yaptığı ‘Kerem Görsev’le Caz’ isimli televizyon programı ve uzun yıllar devam eden radyo programları ile Caz müziğinin Türkiye’de yaygınlaşması ve tanınmasında büyük katkısı oluyor.

Bu proje, Kültür ve Turizm Bakanlığı katkıları ile hazırlanmıştır.