Sergi 27. Uluslararası Ankara Caz Festivali Tasarım Yarışması, Ödül Töreni ve Sergi Açılışı

Perşembe 16Kasım202319:30
Adres: Cinnah Caddesi No:20

Kavaklıdere / Ankara

Merve Zeynep Saruhan                        Yarışma Birincisi

Ayşe Damla Alkan                                Yarışma İkincisi

Furkan Çevik                                        Yarışma Üçüncüsü

Yunus Emre Ulaşcan

Nazlıcan Akyüz

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü ile festival kapsamında ortak bir çalışma gerçekleştirildi. Festival için bir tasarım yarışması düzenlendi. Katkılarından ötürü Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’ne, öğrencilerine ve Türk Amerikan Derneği’ne teşekkür ederiz. Sergiyi 3 gün boyunca ziyaret edebilirsiniz.

Yarışmaya Caz Derneği adına Özlem Oktar Varoğlu, Selin Demiral, Burak Bozkurt, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi adına Prof. Çiğdem Demir, Doç. Dr. Pelin Öztürk Göçmen, Doç. Tevfik İnanç İlisulu, Dr. Öğr. Gör. İrem Bilgi ve Arş. Gör. Selin Nimet Aydın jüri olarak katıldı.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerin çalışmaları, sergide dijital olarak yayınlanıyor. Bu sergiye, Caz Derneği YouTube kanalımızdan da ulaşabilirsiniz.

Bu proje, Kültür ve Turizm Bakanlığı katkıları ile hazırlanmıştır.